18.11.09

MALTRACTAMENT ZERO

25 DE NOVEMBRE 2009
El 25 de novembre, dia internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones, té el seu origen en el brutal assassinat a garrotades de les germanes Mirabal -Minerva, Patria i Maria Teresa- activistes polítiques, per ordre del dictador Rafael Trujillo de la República Dominicana, el 1960. La commemoració data del Primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe, Bogotá 1981.
A Godella la Regidoria d'Igualtat organitza una setmana amb el lema "Entre un home i una dona, maltractament zero". Des de xiquets i xiquetes cal insistir en com reconeixer el maltractament, els centres educatius col.laboren amb les activitats de la setmana.
Actes:
23 de novembre 18h. Saló d' actes de Vi.laTeresita. Inauguració de la setmana a càrrec de l'Alcalde En Salvador Soler i la Regidora d'Igualtat Rosa Barat. Projecció de curts.metratges per la igualtat de Paqui Méndez.
24 de novembre 12h. Programa-tertúlia en Radio Godella en torn a la violència de gènere. 18h. Saló d'actes de Vi.la Teresita. Lectura dramatitzada de l'obra "Algún amor que no mate" de Dulce Chacón. Grup de teatre de l'EPA.
25 de novembre 12h. Porta de l'Ajuntament. Carrer Major 83. Concentració de repulsa i activitats dels Centres Públics Barranquet i Cervantes. 19,30h Manifestació a València exida del Parterre.
26 i 27 de novembre 10h. Casal jove AlMatadero. Taller didàctic sobre violència de gènere i sexisme als mitjans de comunicació a càrrec de Isabel Lozano i Lucia Blanco. Visita del IES Comarcal
27 de novembre 11h. Marcat Municipal. Taula de sensibilització i divulgació. 18h Saló dáctes Vi.la Teresita. Presentació del llibre "Passos lleugers" de Dacia Mariani i Taula redona sobre violència masclista.
28 de novembre 10h. Des de el Casal Jove AlMatadero.Volta a peu pels bons tractes de Godella a Rocafort

Col.laboren la resta de regidories i un grapat d'associacions del poble: Qualitat de vida, Tyrius, Gatosa, Dona Sana, Sina, A peu pla. Altres: Grup de Teatre d'EPA, Casal Jove AlMatader, Bim de Godella, Radio de Godella, Consell de participació ciutdadana, CP Barranquet i Cervantes, IES Comarcal.
Informa Regidoria d'Igualtat
Recordeu...
MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA 25 NOVEMBRE DE 2.009
LEMA DE LA MANIFESTACIÓ:
“EL MASCLISME MATA”
Hora: 19,30 al Parterre
Totes vestides de negre i amb alguna cosa morada o lila.

No hay comentarios:

Publicar un comentario