6.2.11

Sant Antoni del Porquet


Volia anunciar amb temps la tradició de sant Antoni Abat (Sant Antoni del porquet) com a patró dels animals domèstics que hui torna a Godella un any més, com mana la tradició, però algunes vegades no és possible fer tot el que és desitjable i esta setmana ha estat així.

La Regiduria de Cultura i Festes de Godella, organitza la Benedicció dels animals amb Ricardo Estrems, rector de Sant Bertomeu i Jose Antonio Martínez Ayusa, rector de l'Ermita del Salvador. També hi ha una parada informativa de l'Associació Felina i Canina a la Plaça de l'Església. Després, dinar d'arròs amb fesols i naps al col·legi Sagrat Cor.

"En el temps antics era molt important que els animals que hi havia a casa gaudiren d'una bona salut i tingueren una sana i llarga descendència, ja que això assegurava en una gran mida l'estabilitat econòmica i social d'una familia [...]Per això el dia de la festa de Sant Antoni Abat es portaven a beneir als animals".

La fotografia és de l'any passat. Podeu vore la cantitat de gent i també a l'alcalde Salvador Soler donant una bossa als veïns i veïnes participants.
Bon cap de setmana o bon diumenge!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario