28.9.11

CAP DE SETMANA EN GODELLA: MÚSICA I AGRICULTURA


"Godella és un poble on dona gust viure"

Divendres 30 de septembre a les 19:30h. Xerrada, seguida de col.loqui i tertúlia amb el públic.Tema: L'Educació Musical. Lloc: Villa Eugènia per   Pasqual Pastor i Gordero. Director de la prestigiosa revista de didàctica musical EUFONIA. Ha estat impulsor fonamental    de la introducció de noves matèries musicals  i d’ estratègies de renovació pedagògica en l’escola Valenciana. Presentació i coordinació:Vicent Sancho i Xavier Costa (Moviment Cultural Godella) Les tertulies anteriors Mozart, Beethoven, Pinazo, Schubert. 


A les 22,30h. al Parc del Molí. Concert Intercanvi de Bandes. Puçol- Godella. La nostra Banda del Casino Musical amb "A mi madre" i "Praise Jerusalem"


Setmana de la Biodiversitat Agrícola.
Diu l'Ajuntament en la seua informació:


Dissabte 1 d'octubre de 9:00 a 14:00, junt al mercat que fem cada dissabte de venda directa de productes del camp, a la plaça de l'Ermita es farà una Trobada d'intercanvi de llavors tradicionals i una fira de producte ecològic acompanyats de cata de verdures i mels i la presentació del manifest pel dret dels agricultors/es a vendre les pròpies llavors de varietats tradicionals. 

És una bona oportunitat per a qui no conega l'experiència del mercat de venda directa per part dels llauradors/es per passar-vos i conèixer-la.

Diumenge 2 de Octubre. Mati de treball comú en els horts municipals i dinar de germanor per als hortolans/nes. A partir de les 11h Jornada de portes obertes del projecte Agrofever a la caseta de Taina. A les 16:30h xerrada amb la Societat Valenciana d'Ornitologia sobre la avifauna i el programa de reintroducció de l'oliva a l'horta de Godella.


No hay comentarios:

Publicar un comentario