16.12.11

CAP DE SETMANA I MÉS

Un cap de setmana ple d'activitats!!


"Jornades de portes obertas" de l'Associació Ferroviària de Godella. Maquetes amb la participació d'artesans  a escala 0. Les més grans d'Espanya. Inauguració  dissabte 17 de desembre 10:30h . Horari dissabte fins a les 14:30h i de 17 a 20:30h. Diumenge de 10:30h fins a les 14:30h."



Catacumba, la Setmana de Cinema Fantàstic, Ciència Ficció i de Terror de GodellaLa gala d'inauguració tindrà lloc el dissabte 17 de desembre en l'antic escorxador de Godella. "celebrarà el seu desè aniversari durant les pròximes festes nadalenques, amb una variopinta programació relacionada amb aquests gèneres cinematogràfics. Del 25 al 30 desembre tindran lloc les projeccions dels llargmetratges i els curts finalistes en tres sessions (19h, 23h i 1h), totes elles en el saló de Vila Teresita, terroríficament ambientat per a l'ocasió. Més informació, programació i fotos d'edicions anteriors en la pàgina oficial: http://www.catacumba.org/"




Grup de Danses El Poblet de Godella. Actuació a l'Escorxador dissabte 17 a les 19:00h



Cor Lambert Alonso de Godella. Dissabte 17 a les 20h. Concert de Nadales a l'Església de la Trinitat de Burjassot.

Orquestra i Cor Godayla 17 de desembre a les 20:45h en l'Església de Sant Bertomeu. Concert in memoriam de Miguel Estellés. Música de Purcell. Direcció José Manuel Palau.

Diumenge 18 a les 19h Concert de Nadal Banda Casino Musical de Godella en el Centre Cultural de Rocafort.


I a més a més, recordeu que l'Escoleta de Nadal és al col·legi el Barranquet  del 26 al 30 de desembre.


Més informació a la web municipal

Bon cap de setmana!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario