12.1.12

CALENDARI MUNICIPAL DE GODELLA

Un calendari fet amb les fotografies del concurs organitzat per l'Ajuntament. Més de cent mirades  de Godella presentades amb sensibilitat i des de la diversitat.

"La regidoria de Cultura i Comunicació de Godella ha presentat el primer concurs de fotografiadigital que duu per títol "Coneix Godella" i el resultat del qual el podran gaudir tots els veïns de la localitat en el pròxim calendari municipal així com en una exposició que es celebrarà del 10 de gener al 3 de febrer a Xicaranda. S'han establit 3 premis: un primer premi que estarà dotat amb 500 €, una selecció de llibres de Godella i la publicació de la fotografia com a portada del calendari de Godella de 2012.
  El segon premi comptarà amb 100 € i una selecció de llibres de Godella i el tercer, una selecció de llibres de Godella". 
"El calendari municipal és un producte molt estimat pels nostres veïns -assenyalà el regidor de l'àrea, Ferran Vilella-; enguany hem volgut fer l'esforç de valorar econòmicament els treballs entregats amb esta primera edició del concurs de fotografia que intentarem consolidar".
La r
1 Premi. L'ombra de l'arbre. Alicia Martínez. Portada
2 Premi. Nova rotonda del Poliesportiu. David Segura. Contraportada

3 Premi (compartit) Sense titol. Nacho Belarte. Febrer
3 Premi (compartit) El món darrere de l'espill. Alicia Martínez. Gener

Mes de juliol. Espera. Ana Giménez
El mes de juliol és una fotografia de la nostra companya, Ani Giménez, la nostra particular i estimada fotógrafa, que formà part de la candidatura socialista. I diu: "Pengen els colors de les cordes de pólvora disposats a alliberar la força que amaguen. El verd lliurarà un esclafit esperançador per a alleugerar la tristor, el blau durà un ressò de la mar llunyana, el roig encendrà les passions primeres dels joves i el record del passat per als majors..."

Un calendari per a gaudir de Godella que tindrem a la nostra casa molt prompte.

Entrega de premis i inauguració de l'exposició amb les vint imatges finalistes . Regidor de cultura, Ferran Vilella i l'Alcalde, Salvador Soler amb els primers premis
Un click en les imatges i voreu millor...

No hay comentarios:

Publicar un comentario