7.7.12

IV FESTIVAL RESIDÈNCIES DE MÚSICA DE CAMBRA



Un any més Godella rep este Festival Internacional fruit del treball d'un grup de gent fantàstica, amb la col·laboració  molta altra gent,  i també en un conveni amb l'ajuntament que aporta 9.000€. La qualitat del Festival és sense dubte extraordinaària. Podeu gaudir de la Música de Cambra en Godella del 11 al 17 de juliol!

CONCERTS PÚBLICS dies 13 i 17 de juliol a Villa Eugenia a les 22h  i dia 15 de juliol a l'Ermita de Campolivar
CONCERTS INTERACTIUS DIES 12,14 I 16 de juliol a les 19:30h a Villa Eugenia.

"Es un plaer donar-vos la benvinguda a l'edició número 4 del Festival Internacional "Residències de Música de Cambra" de Godella. Sembla un miracle que, en els temps que corren, en què la frase que més es repeteix és "crisi econòmica", un festival internacional, en una xicoteta població, precisament a València, sobrevisca. Eixa supervivència no és només el fruit de la tossuderia o de les il·lusions utòpiques d'un grup d'amics...és una necessitat. Podem ajustar preus, demanar als companys que baixen els honoraris o reduir la duració del Festival, però el Festival no pot desaparèixer perquè este Festival, com qualsevol altre acte musical o cultural en general, és una demanda de la societat, una necessitat.

La Música de Cambra (en majúscules), és una de les experiències artístiques més profundes, més íntimes i més pròximes entre músics i públic. Enguany tornen grans artistes per a oferir de la manera més propera possible el seu art a la gent de Godella i al públic que s'hi uneix. Els concerts públics de format tradicional es combinen amb una diversitat d'activitats amb aficionats i joves que de nou faran del Festival una experiència que esperem que siga enriquidora per a tots.Espere que tots/es gaudiu del Festival".
Una salutació
Joan Enric Lluna





Un click per vore el programa

No hay comentarios:

Publicar un comentario