3.10.12

SITUACIÓ DE LA TAXA TAMER


Amb motiu de la instància  contra la pujada de la taxa TAMER al rebut de l'aigua, hem enviat informació a les persones que ens la varen fer arribar

Totes les instàncies han estat DESESTIMADES. Però que enviàrem milers i milers d'instàncies a l'EMTRE ha fet que es replantege la pujada i hagen decidit retallar els costos desproporcionats del tractament de residus per a reduir la Tasa Tamer a partir de 2013. I també que els ajuntaments on governa el PSPV-PSOE mantindran el recurs Contenciós-Administratiu que van interposar per via judicial.

Junt al document explicatiu hi ha una carta de Salvador Soler, alcalde i portaveu del Grup Socialista a l'EMTRE que transcribim a continuació. Com que el document és llarg t'adjuntem l'enllaç baix. 


     Godella 24 de setembre 2012

Apreciat veí/-ïna:
En primer lloc voldria agrair-li la seua participació activa en la campanya realitzada per a presentar el “Recurs de Reposició” contra la pujada desproporcionada i injusta de la taxa TAMER que es cobra als rebuts de l’aigua. Una pujada que ha suposat que enguany hem pagat entre un 150 i un 250% més.

Com ja sabrà la Presidenta de l’EMTRE (l’entitat que gestiona el fem de l’àrea metropolitana de València), ha rebujat el nostre Recurs de Reposició. No obstant això, la gran resposta ciutadana (amb més de 35.000 recursos presentats) ha forçat al Partit Popular (que governa l’entitat amb majoria absoluta des de la seua creació, fa més de 10 anys) a adquirir el compromís de reduir la taxa perquè “ara ja la considera desproporcionada” al valor real del tractament del fem.

Podem afirmar que la resposta dels representants socialistes en les comissions i assemblees, junt a la mobilització ciutadana portada endavant als últims mesos podrà donar algun resultat positiu. Els mantindrem puntualment informats de tot allò que anem fent i es puga aconseguir.

Per altra banda, els representants d’onze municipis presentàrem un Recurs Contenciós-Administratiu contra l’aprovació que es va fer de la taxa TAMER. La demanda fou presentada davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Tots sabem de la lentitud d’estos procediments, però era l’únic recurs que ens quedava per a defensar els interessos de la ciutadania. Tenim confiança que finalment la raó i la justícia s’imposen en aquest tema.

Com a representant de l’Ajuntament de Godella i Portaveu del grup Socialista en l’EMTRE quede a la seua disposició.


Salvador Soler Chuliá.
Alcalde de Godella i Secretari General de l’agrupació socialista.

LLEGIR EL DOCUMENT      ACÍ
BAIXAR EL DOCUMENT    ACÍ

Si vols rebre més informació de la Taxa Tamer i el que passe a Godella envia les teues dades a 
godellapsoe@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario