27.1.14

MÉS COSES DE GODELLA (fins al 31 de gener)


Una setmana plena, con quasi totes:
Dimarts 28 a les 20:00h-Reunió ciutadana per a parlar sobre el Parc de la Devesa i qué fer davant de la cantitat de diners que té que pagar Godella.
Dijous 30 aa les 19:00h Plenari Municipal en Villa Teresita. Proposta de l'Ajuntament per a fer front a la sentència del TSJCV del Parc de la Devesa.

A més a més, Programa de Beques de Formació 2014. Informació: Agència d'Ocupació i Desenvolupament local  en Centre se Serveis Socials(C/Major 83), L'Acadèmia Valenciana de la llengua felicita a Godella pel suport a la campanya 30 per 30 Jornades de Reciclatge 31 de gener i 1 de Febrer i recordeu! Recital líric de Cant i Piano el divendres 31 de gener a les 20:15h en Villa Eugenia.






Un record de l'agrupació socialista de Godella a l'artista Jorge Ballester, mort esta setmana, al seu compromís i al seu art. Fundador de l'Equip Realitat. Bon viatge!

I un altre record a Floreal Silvestre, alcalde socialista de Rocafort, entre 1987 i 1992. Un bon home i un bon socialista, entranyable i proper.  Bon viatge!

Cartells de la web municipal

No hay comentarios:

Publicar un comentario