31.5.15

SOBRE LES ELECCIONS MUNICIPALS


Volem donar-vos les gràcies per la vostra participació en les eleccions del dia 24. Gràcies als 1164 veïns i veïnes que ens haveu votat i que a pesar de moltes circumstàncies ens haveu donat la vostra confiança per a treballar per fer de Godella un poble on viure millor.

Encara que tenim dos regidors i regidores menys que en l'anterior legislatura, tenim les ganes i estem decidits i decidides a treballar amb valor en el nostre grup municipal i a l'ajuntament.

Els nostres representants són Salvador Soler Chulià, Teresa Bueso Marqués i Fernando Oliveros Moral que combinen l'experiència i la renovació dins dels i les socialistes de Godella. Hem presentat un programa per a dur endavant, un programa en el que platejàvem que volíem més per a Godella i la seua gent. Partim d'això per a ficar-se d'acord amb la resta de partits  i aplegar a un govern de progrés.

Tinguérem un pacte en anteriors legislatures. Ara farem l'esforç per aplegar a un pacte des de la responsabilitat, d'acord amb el altres pobles de l'Horta Nord i pensant en el present i el futur del nostre poble. 

El panorama és diferent. Han entrat nous partits a l'ajuntament: Ciudadanos i Canviem, però tenim l'experiència d'aplegar a consens, a vegades difícils i sempre amb generositat, llealtat i responsabilitat.

És ben cert que el treball del grup socialista ha sigut valent i sense medalles , per la nostra economia, per la cultura, pel benestar social i l'ocupació i per la modernització, pel Medi-Ambient i urbanisme i per totes les àrees en les que hem tingut responsabilitat.

Ja tenim una comissió negociadora per a parlar en la resta de forces i esperem de tot cor que pugam dir dins d'uns dies que tenim a Godella de nou un govern de progrés.

Gràcies, moltes gràcies!

Agrupació Socialista de Godella.

Reaccions als resultats electorals. L'últim article parla de Godella



No hay comentarios:

Publicar un comentario