10.2.09

UNA FOTO PARA LA HISTORIA 16 DE JUNIO 2007


Una foto para la historia: Gago, Pablo (padre de Juani), Juani, Gago padre y detrás Voro . Esa historia se explica en las palabras que Voro pronunció en la toma de posesión de la alcaldía.


DISCURSO DE SALVADOR SOLER AL SER NOMBRADO ALCALDE

Bon dia a totes i tots

Voldria començar donant-vos les gràcies als que haveu fet possible aquest dia amb els vostres vots i amb la vostra confiança, gràcies també als regidors i regidores que hui estan al meu costat, a l’oposició del PP, al partit socialista de Godella, el meu partit, a Compromís per Godella en el que estarem colze a colze treballant en esta legislatura. Gràcies.

Godella és el meu poble, el vostre. És el poble que en va acollir fa anys i al que vull tornar amb el meu treball tot el que m’ha donat: família, amigues i amics, companyes i companys de partit, els carrers i l’horta per a passejar, la música, la pintura, el teatre... i il·lusió per fer política municipal amb la passió de defendre l’ interés comú. En eixe treball polític estic des de fa huit anys com a regidor de Godella i des de hui com alcalde de totes i tots. Gràcies Godella.

Ahir, justament ahir, feia trenta anys de les primeres eleccions democràtiques, el 15 de juny de 1977, dos anys després arribarien les primeres eleccions municipals. Tots els demòcrates complirem un somni: participar lliurement en l’elecció dels nostres representants en un escenari polític obert a totes les opcions. Godella i la seua gent va ser la il·lusió d’un grup de persones que encapçalaren el primer ajuntament democràtic en aquest poble.

El nostre grup de govern vol ser l’hereu d’aquella il·lusió democràtica, d’aquella voluntat de consens entre diferents persones i idees, però sobre tot vol ser l’hereu de la passió per defendre i millorar el nostre poble.

Tenim ahí baix entre el públic alguns d’aquells primers regidors Miguel Gago (pare), Pablo García, els seus fills hui estan ací dalt, renovant aquell esperit Miguel, Juani. A vegades, amics i amigues cal fer memòria per al futur i treballar amb responsabilitat el present.

I treballarem, ja ho crec!, perquè Godella siga un poble on done gust viure, un poble net, tranquil, viu i actiu, recuperant els carrers per a disfrutar-los i fent dels jardins llocs acollidors on puguen esplaiar-se xiquets i grans. Portarem endavant accions per a defensar la igualtat real entre homes i dones, donarem suport als joves i als majors, a l’educació dels nostres fills.

I treballarem conscients de la nostra identitat cultural, recolzant amb voluntat decidida les associacions, l’escola de música de grau mitjà, el grup de danses, el teatre, els cors, l’esport... perquè eixe és el nostre patrimoni, el millor i més valuós patrimoni que té un poble, la seua gent.

I treballarem amb coratge i valentia perquè la nostra prioritat és Godella i el benestar i de la seua gent. El nostre serà un govern municipal responsable, transparent i honrat, treballant sempre en benefici de la població.

Godella té davant un llarg camí que farem junts, amb el compromís de fer un ajuntament modern i eficaç, proper als veïns, amb la ferma decisió de mantindre eixa comunicació i participació ciutadana, tenint sempre la porta oberta: informant, discutint i consensuant projectes. Nosaltres, els polítics, i jo personalment, voldríem afirmar amb el nostre treball dels propers anys que existeix una bella i il·lusionant manera de fer política. I per a fer possible tot això, vos necessitem, necessitem de la vostra col·laboració i ajuda, com l’horta necessita de l’aigua i el sol, la política necessita de la il·lusió democràtica de fa anys. Jo vos demane que ens ajudeu a recuperar-la.

Gràcies per la vostra confiança, regidores i regidors del PSOE, EU i Bloc i per acabar la meua primera intervenció com alcalde, en esta festa de la democràcia que ha estat la constitució del nou ajuntament, dir-vos de tot cor, que és un honor i una satisfacció ser el vostre alcalde.
Moltes gràcies...

Godella, Saló de Plens del Consistori Municipal, 16 de juny de 2007

No hay comentarios:

Publicar un comentario