21.11.09

L'ALCALDE DIU

SALVADOR SOLER CHULÍA, SOCIALISTA I ALCALDE DE GODELLA, diu al BIM:
Des de primers d’octubre em dedique exclusivament al treball municipal i he demanat l’excedència a l’escola [...] A partir d’ara, estic a la vostra disposició matins i vesprades a l’Ajuntament.

L'article complet:

"Deixem enrere l’estiu i el record de les festes patronals d’enguany que han estat tot un èxit. Un èxit per la participació del veïnat en les diverses activitats i propostes fetes des de les diverses clavaries i el propi Ajuntament. Des d’ací agrair i felicitar a tots els clavaris i clavariesses que ho han fet possible, i a tota la gent que ha col·laborat amb la regidoria de festes en els diversos actes organitzats. L’Ajuntament ha apostat decididament per una programació destinada als més menuts, “les pequefestes” i han estat una sorpresa molt satisfactòria. Estic ben segur que tindran continuïtat en els propers anys i ja estem treballant en les festes del 2010.

Ens acostem decididament cap a l’hivern. Les primeres pluges torrencials ens arribaren en setembre. Afortunadament la neteja preventiva dels imbornals del casc urbà i del caixer del Barranc dels Frares ha atenuat l’impacte negatiu en el nostre municipi. Per a primers de novembre ja podrem presentar el Pla director de Pluvials del nostre terme i encetar de forma sistemàtica les inversions necessàries, coordinadament amb els col·lectors i obres que ha de posar en marxa la Generalitat Valenciana.
També en novembre encetarem les obres de millora de l’accessibilitat i mobilitat dels nostres carrers i la construcció del carril-bici en Ramón y Cajal. Les dues actuacions formen part de la decisió que prengueren els veïns i veïnes en els Pressupostos Participatius del 2009, una inversió total de 300.000€, que possibilitarà la realització de 61 passos peatonals accessibles al llarg de tot el municipi i l’arribada del carril-bici fins al poliesportiu municipal.
El nostre poble continua en obres. De les 12 obres del Plan Zapatero, dos ja han acabat (carrers Reverendo Sancho Bargues i Almendros) i la resta aniran finalitzant entre novembre ‘09 i gener 2010. Al final de les obres més de 125 treballadors hauran participat en la seua construcció, dels quals 60 hauran sigut treballadors desempleats contractats per les diverses empreses. Satisfacció per tant pel doble objectiu complit: la millora de les infraestructures municipals i la creació de llocs de treball en temps de crisi.
Estes obres compartixen temps, i les naturals molèsties, amb aquelles que porta endavant l’Ajuntament amb recursos propis: la rehabilitació de Villa Eugènia (que compta amb una ajuda del Ministeri de Cultura de 150.000€) i la rehabilitació i ampliació de l’edifici de l’Ajuntament, a aquestes dues grans obres hem d’afegir les obres en els jardins (Parc del Molí, Parc de la Torreta de Misildo, Parc de Ricardo García de Vargas,-al carrer Cervantes-); al Cementeri municipal (nou pavelló de ninxols, i la propera construcció de la porxada d’entrada al cementeri i l’adquisició d’un porta-fèretres mecànic).
Però no tot són obres i inversions... el diumenge 15 de novembre estem organitzant un acte, -amb la participació de diverses associacions i col·lectius ciutadans- des del Consell de Participació Ciutadana, que pretén celebrar el XXX aniversari dels ajuntaments democràtics des d’una perspectiva en la que el ciutadà siga el centre i el protagonista de la celebració. Esteu totes i tots convidats a participar i a assistir.
En els darrers dos anys he estat compaginant el meu treball com a professor i la responsabilitat de l’alcaldia, la creixent complexitat i les exigències pròpies del treball a l’ajuntament han anat fent cada volta més difícil poder dur-les les dos alhora. És per açò que des de primers d’octubre em dedique exclusivament al treball municipal i he demanat l’excedència a l’escola. Donada la situació actual açò ha suposat un reajust en les dedicacions exclusives a l’ajuntament, passant la regidora d’urbanisme i medi ambient a tindre una dedicació parcial, com la tenia jo mateixa abans.
A partir d’ara, estic a la vostra disposició matins i vesprades a l’Ajuntament.
Una forta abraçada per a totes i tots"
Salutacions, Alcalde

No hay comentarios:

Publicar un comentario