22.3.11

GODELLA. 11. QUIÉN ES QUIÉN EN LA CANDIDATURA SOCIALISTA. PILAR MOLTÓ VERDÚ11. Pilar Moltó Verdú. Es la número onze de la candidatura socialista. Una candidatura de gent compromesa amb Godella.


Va nàixer a Alcoi i ve d’una família treballadora i socialista. És llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de València, sent en l’actualitat Catedràtica de Física i Química d’Educació Secundària en un institut de València, agradant-li molt la seua professió: l’ensenyament.


Forma part de l’executiva de la nostra agrupació i és la Secretària de la Dona.


Enamorada de Godella i de l’Horta, gaudix caminant per este paisatge especial que tenim, tan diferent del de les muntanyes de la seua infantesa. Pel que fa a les seues aficions –algunes ja les conec, com l’art de cuinar tan bé i ser una entusiasta de la pintura- però a més vaig saber del seu gust per viatjar i pel cine que sap mirar-ho amb profunditat i ulls crítics, que han estan formats per amics professionals de la cinematografia valenciana.


Parlar amb ella és trobar una amiga propera, optimista i parlar amb ella de política és parlar de Poble. Em va llegir una frase d’un amic la qual compartim “Servir al teu poble és la millor manera de servir la humanitat” i el seu poble és ara Godella.


ARA TOCA GODELLA! HEM FET MOLT I ENCARA QUEDA PER FER!

No hay comentarios:

Publicar un comentario