11.5.12

TROBADES 2012


El proper diumenge 13 de maig al passeig de l’albereda de València, se celebren les Trobades corresponents a les comarques del Camp de Morvedre, El Camp de Túria, l’Horta Nord, l’Horta Sud i València.


Les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials han unit esforços en defensa del valencià i dels reptes educatius i socials més imprescindibles.

Enguany les Trobades agafen un caire totalment reivindicatiu a causa de les agressions que està patint l’educació per part de l’administració del PP, que ha decidit retallar d’on no cal, d’on ens fa mal: dels serveis públics. L’escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió i una bona gestió.

"Enguany, com a conseqüència continuada del balafiament de recursos públics, l'administració ha decidit retallar d'on no cal, d'on ens fan mal: dels serveis públics, dels treballadors públics. L'escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió, bona gestió, més valoració social.
Els drets laborals, l'atenció adequada i de qualitat de l'alumnat empitjorarà greument si no diem junts, com més fort millor: NO A LES RETALLADES! SÍ AL VALENCIÀ!!


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario