12.9.12

15 DE SEPTIEMBRE A MADRID



Enfonsen el país, acaben amb tot.
CC.OO.



"El Partit Popular va guanyar les eleccions amb un programa i governa amb un altre en un descarat frau democràtic. Ningú pot governar impunement contra els interessos de la immensa majoria de la societat.



ACABEN AMB TOT



Des del 21 de desembre de 2011, el Govern del Partit Popular:



Ha demolit el dret laboral i empobreix la vida de la immensa majoria de les persones assalariades i pensionistes.



Fa la vida més difícil a les persones en atur, que arribaran als 6 milions a la fi de 2012. Nega el present i el futur a la joventut, mentre es mostra hostil amb la immigració. Menysprea la investigació i la ciència i arracona la cultura. Abandona les persones dependents i qui els atenen. Deteriora els serveis públics, l'educació, la sanitat. Exhibeix una voluntat malaltissa de perseguir als sindicats i col·lectius de representació ciutadana. S'obsessiona amb el dèficit i oblida la inversió pública, l'activitat econòmica i l'ocupació. Es desentén de l'activitat econòmica i imposa una política fiscal injusta que ha abocat al tancament de milers de xicotetes i mitjanes empreses.


UGT


“En España lo que habría que trabajar es en un camino de reducción de las gravísimas cargas sociales y económicas que ya se han producido en este país porque estamos más allá del límite y las medidas del Gobierno están afectando de una manera irreversible a nuestro sistema de bienestar social. El Gobierno debería buscar otras alternativas y previa y urgentemente rectificar gran parte de lo que ha hecho hasta la fecha”.

La combinación de recesión, altos precios y salarios a la baja es letal para el poder adquisitivo de los ciudadanos y para nuestra economía.

No hay comentarios:

Publicar un comentario